Categorii saloane

Sali de fitnessCabinete stomatologiceSaloane de tratamentCabinete de acupuncturaSaloane de remodelare corporalaSaloane de masajCabinete veterinareCabinete de chirurgie esteticaSaloane de bronzat (solare)Saloane de cosmetica animaleSaloane de cosmetica si coafuraSaloane de tatuaj

Pagina 4 ~ Beauty Address

O silueta cat mai aproape de cea ideala este dorita nu doar din punct de vedere estetic, ci mai ales pentru sanatate. Regimul de viata actual nu ne mai permite sa mancam mereu sanatos, la ore fixe. De aceea uneori pot aparea probleme de greutate; la fel, o nastere implica kilograme in plus – pe care insa ne dorim sa le dam jos. In sfarsit sunt multi factorii ce pot influenta silueta, pentru ca nu intotdeauna si independent de vointa noastra aratam asa cum ne dorim. Beauty Address va pune la dispozitie tratamente de slabit si intretinere corporala la preturi accesibile.

Utilizand tehnologie si aparate de ultima generatie, tratamentele aduc rezultate vizibile. Va invitam sa aflati mai multe despre aparatura utilizata in tratamentele de slabit si intretinere si despre gama de produse Bruno Vassari utilizata in centrul nostru.

Adresa:

Str. Vasile Lascăr, Nr.126, Sector 2, Bucureşti

Telefoane:

021.211.12.25; 0723.105.890; 0752.030.031

Program:

Luni - Sambata: 09:00 - 21:00 http://www.beautyaddress.ro

Pagina 4 ~ Alte saloane din aceeasi categorie:

Clinica EstetAesthetic LineKeiko SlimspaNew Skin Beauty CenterIsamar LadyEspace BeauteCrisandra Beauty CenterHera BodycareClinica MedestetCentrul Medical NordesteticaSalon SouplesseBeauty ZoneLady ButterflyTonique SalonSublime LinePink SlimBody Shape - BucurestiSalon Bellissima - BucurestiDay SpaBetty Blue - Centrul tau de Slabire!
Pagina 4

Urmariti-ne pe Facebook