Categorii saloane

Sali de fitnessCabinete stomatologiceSaloane de tratamentCabinete de acupuncturaSaloane de remodelare corporalaSaloane de masajCabinete veterinareCabinete de chirurgie esteticaSaloane de bronzat (solare)Saloane de cosmetica animaleSaloane de cosmetica si coafuraSaloane de tatuaj

Pagina 11 ~ Belle Marie Salon

Cautati un loc linistit unde intr-un cadru relaxant sa beneficiati de servicii de coafura, frizerie, cosmetica, masaj, manichiura sau pedichiura, ori, de ce nu, tatuaje artistice?
Toate aceste servicii le gasiti la salonul Belle Marie, fiind asigurate de un personal calificat.
Clientii nostri primesc efectul binefacator oferit prin serviciile noastre.
Ceea ce caracterizeaza personalul salonului Belle Marie, este acel plus de disponibilitate, ascultare, bunavointa, atitudinea pozitiva, afectiunea si nu in ultimul rand delicatetea, care nu sunt specificate in nici un cod deontologic al nici unei profesiuni.

Serviciile oferite de salonul nostru indeplinesc acest deziderat.
Va invitam intr-o ambianta intima, placuta, primitoare sa beneficiati de un moment de relaxare, bucurandu-va de serviciile noastre, sau doar sa treceti la o ceasca de cafea, asa, ca intre prieteni!

Adresa:

Bd. Banu Manta, Nr. 27, Sc. A, Ap. 3, Interfon 03, Sector 1 , Bucuresti

Telefoane:

021.223.00.78

Program:

Luni - Vineri: 08:00 - 21:00; Sambata: 08:00 - 18:00

Pagina 11 ~ Alte saloane din aceeasi categorie:

Igiena-Unitatea Nr. 14BlondiBelle Marie SalonCats SalonCity SpaBrioten Cosmetic S.R.LBiaram Impex S.R.LBriocomAngel Beauty CenterSalon DenisimoBeauty Salon AdrianaSalon Lady M&WSalon DoraSalon CanyonS.C. ANB Consulting S.R.L.Estetique P.F. Karin SilaghiEssenza - Beauty CenterDonna MilenaAlionaMaria Von - Salonul Baroc
Pagina 11

Urmariti-ne pe Facebook