Categorii saloane

Sali de fitnessCabinete stomatologiceSaloane de tratamentCabinete de acupuncturaSaloane de remodelare corporalaSaloane de masajCabinete veterinareCabinete de chirurgie esteticaSaloane de bronzat (solare)Saloane de cosmetica animaleSaloane de cosmetica si coafuraSaloane de tatuaj

Pagina 10 ~ Belle Marie Salon

Cautati un loc linistit unde intr-un cadru relaxant sa beneficiati de servicii de coafura, frizerie, cosmetica, masaj, manichiura sau pedichiura, ori, de ce nu, tatuaje artistice?
Toate aceste servicii le gasiti la salonul Belle Marie, fiind asigurate de un personal calificat.
Clientii nostri primesc efectul binefacator oferit prin serviciile noastre.
Ceea ce caracterizeaza personalul salonului Belle Marie, este acel plus de disponibilitate, ascultare, bunavointa, atitudinea pozitiva, afectiunea si nu in ultimul rand delicatetea, care nu sunt specificate in nici un cod deontologic al nici unei profesiuni.

Serviciile oferite de salonul nostru indeplinesc acest deziderat.
Va invitam intr-o ambianta intima, placuta, primitoare sa beneficiati de un moment de relaxare, bucurandu-va de serviciile noastre, sau doar sa treceti la o ceasca de cafea, asa, ca intre prieteni!

Adresa:

Bd. Banu Manta, Nr. 27, Sc. A, Ap. 3, Interfon 03, Sector 1 , Bucuresti

Telefoane:

021.223.00.78

Program:

Luni - Vineri: 08:00 - 21:00; Sambata: 08:00 - 18:00

Pagina 10 ~ Alte saloane din aceeasi categorie:

Pretty WomanKladysSalon Igiena - Centre de infrumusetare ConstantaFrizebad ComBeauty Center AlexisAlice Beauty CenterSalon SaraBeauty Salon AndaSalon GespicaVemagIgiena-Unitatea Nr. 228Igiena-Unitatea Nr. 232Igiena-Unitatea Nr. 235-236Igiena-Unitatea Nr. 24Igiena-Unitatea Nr. 25Igiena-Unitatea Nr. 49Igiena-Unitatea Nr. 52Igiena-Unitatea Nr. 66Igiena-Unitatea Nr. 80Igiena-Unitatea Nr. 81
Pagina 10

Urmariti-ne pe Facebook