Categorii saloane

Sali de fitnessCabinete stomatologiceSaloane de tratamentCabinete de acupuncturaSaloane de remodelare corporalaSaloane de masajCabinete veterinareCabinete de chirurgie esteticaSaloane de bronzat (solare)Saloane de cosmetica animaleSaloane de cosmetica si coafuraSaloane de tatuaj

Salon J'adore

Va ofera servicii complete la un nivel ridicat de calitate:

1. Slabire:

- Electrostimulare
- Impachetari Fast Slim de la Bruno Vassari
- Dupa prima sedinta se poate observa o pierdere de circa 1cm-4cm in talie si 0,5-2cm pe solduri.
- Impachetari la cald bazate pe termosudatie de la Bruno Vassari - care usureaza eliminarea de lichide si toxine prezente in organism si, in plus, se executa un masaj adecvat care mobilizeaza depunerile de grasime, deblocand tesutul adipos congestiv si activand circulatia sangelui.
- Impachetari Spa Marine
- Body Contour de la Germaine de Capuccini
- Toate fortele oceanului si aromele esentiale se combina in tratamentele SPA MARINE pentru a obtine: beneficii instante pentru frumusete si confort, relaxare instanta si stare spirituala de bine pentru un echilibru natural al mintii si al corpului.

2.Celulita:

- Masaj vacumatic Starvac
- Tratamentul cu vacuum este cel mai eficient in eliminarea celulitei. Diferenta dintre Starvac si alte aparate de acest gen consta in faptul ca acesta lucreaza in profunzime. Efecte ale tratamentului: aspectul de coaja de portocala dispare in 85% din cazuri, edemul local este redus cu 60% (in 70% din cazuri), durerea la palpare, scleroza tesutului sunt reduse in proportie de 95% (la 100% din cazuri),redobindirea elasticitatii pielii cu 40%.
- Impachetari cu alge marine de la Bruno Vassari, cu parafina si namol Parafango, cu parafina si argila verde Pararagil, cu namol si ciocolata Ciocofango, respectiv cu extract de struguri pentru un tratament anticelulitic si antiimbatranire cu adevarat complet, gama Kianty de la Bruno Vassari.
- Ultrasunete
- Masaj anticelulitic manual

3.Tratamente de fermitate a pielii si a sanilor

4.Tratamente impotriva vergeturilor

5.Programe sportive

6.Programe terapia durerii

7.Detoxifiere generala prin talpa piciorului

Adresa:

Str. Zenit, Nr. 1 (in spatele Billa Circumvalatiunii), Judetul Timis

Telefoane:

0256.444.000; 0728.116.187; 0788.832.816

Program:

Luni - Vineri: 12:00 - 22:00; Sambata: 09:00 - 14:00 http://www.salonjadore.com

Alte saloane din aceeasi categorie:

Medical Stil EstetWellness bei TiffanyEsthetica by GuinotEssence SalonSalon AylinTina's Beauty CenterReflexoSun - Centru de Remodelare CorporalaChirurgie Estetica FacialaSalon MiroAngel Rose Beauty SalonScorpion Salon SpaSalon Top AestheticBodyshape TimisoaraSalon OfeliaContour CenterSalon Body SlimBeauty AddressSalon ImpulsSalon Allure SpaSalon Beauty Spa
Pagina 1

Urmariti-ne pe Facebook