Categorii saloane

Sali de fitnessCabinete stomatologiceSaloane de tratamentCabinete de acupuncturaSaloane de remodelare corporalaSaloane de masajCabinete veterinareCabinete de chirurgie esteticaSaloane de bronzat (solare)Saloane de cosmetica animaleSaloane de cosmetica si coafuraSaloane de tatuaj

Pagina 4 ~ SlimArt

Clinica de infrumusetare corporala si faciala Slimart. Renasterea corpului tau cu tratamente de slabire, anti-celulita, tonifiere, remodelare, detoxifiere, masaj, relaxare, cosmetica profesionala.

Slimart este o clinica moderna unde te vei simti relaxata si rasfatata. Intr-un ambient cald si primitor, inconjurata de profesionisti, vei avea ocazia sa vezi si sa simti efectele unui tratament corporal sau facial bine facut.

Adresa:

Piata Lahovari, Nr. 5A, Sector 1, Bucuresti

Telefoane:

021.311.87.34; 0726.656.396

Program:

Luni - Vineri: 10:00 - 21:00; Sambata: 10:00 - 14:00 http://www.slimart.ro

Pagina 4 ~ Alte saloane din aceeasi categorie:

Clinica EstetAesthetic LineKeiko SlimspaNew Skin Beauty CenterIsamar LadyEspace BeauteCrisandra Beauty CenterHera BodycareClinica MedestetCentrul Medical NordesteticaSalon SouplesseBeauty ZoneLady ButterflyTonique SalonSublime LinePink SlimBody Shape - BucurestiSalon Bellissima - BucurestiDay SpaBetty Blue - Centrul tau de Slabire!
Pagina 4

Urmariti-ne pe Facebook