Pagina 17 ~ Ulei de cocos presat la rece
Cocotierul este reprezentat de un arbore tropical ce creste pana la o inaltime de aprox 30 de metri. Nucile ce ajung la maturitate sunt decojita iar pulpa este folosita in diferite scopuri. Zona de provenienta unde se cultiva cel mai mult nuca de cocos este Filipine. Din pulpa acestuia se obtine prin presare la rece uleiul de cocos organic. Acesta se gaseste sub forma unui lichid translucent. La temperaturi de sub 24 de grade uleiul de cocos se solidifica, dar se poate incalzi cateva secunde la o sursa de caldura sau chiar dupa dus prin caldura corporala. Acesta contine un complex important de acizi grasi esentiali precum stearic si linoleic.
http://ulei-de-cocos-presat-la-rece.3x.ro/
Pagina 17 ~ Alte saloane din aceeasi categorie:
Fatete dentare Brasov - EsDentincaltaminte ieftina de dama iarna 2015 2016 | my-shoeshaine dama elegante online la moda 2016 | agendadefashioncumparati ghetele de dama din piele naturala de aiciPerdele SuceavaFlorarie online Bucuresti, alege flori online, buchete si aranjamente pentru toate ocaziile, 8 Martie, Sfantul Valentin, Craciun. Livrare rapida.Decoratiuni de pereteModele noi de pantofi din piele pentru prichindeiBiotiq-Produse naturale cosmetice, odorizante naturale pentru casaBuchet trandafiri Theflowersociety