Pagina 80 ~ Ulei de cocos presat la rece
Cocotierul este reprezentat de un arbore tropical ce creste pana la o inaltime de aprox 30 de metri. Nucile ce ajung la maturitate sunt decojita iar pulpa este folosita in diferite scopuri. Zona de provenienta unde se cultiva cel mai mult nuca de cocos este Filipine. Din pulpa acestuia se obtine prin presare la rece uleiul de cocos organic. Acesta se gaseste sub forma unui lichid translucent. La temperaturi de sub 24 de grade uleiul de cocos se solidifica, dar se poate incalzi cateva secunde la o sursa de caldura sau chiar dupa dus prin caldura corporala. Acesta contine un complex important de acizi grasi esentiali precum stearic si linoleic.
http://ulei-de-cocos-presat-la-rece.3x.ro/
Pagina 80 ~ Alte saloane din aceeasi categorie:
Sisteme de alarma, supraveghere video, control acces si automatizaricomanda tort iasi, comenzi tort iasi, torturi iasi, cofetarie iasi, tort iasi, livrare torturi iasi, livrare tort la domiciliu iasi, tort online iasiFreemen-Camasi Barbati-Costume Barbati-Sacouri Barbati-Pantaloni BarbatiLichidare stoc panouri solare si fotovoltaice, 10 ani garantieMagazin accesorii barcicosmetice bio | cosmetice naturale | magazin cosmetice seebio.roIluminat stradal, bec, becuri, lampi, banda, benzi, tuburi cu ledAparate de sudura MIGGel unghiiDoravi.ro - producator de scaune si mese din lemn masiv