Pagina 10 ~ Ulei de susan

Susanul este o planta erbacee ce poate atinge o inaltime de aproximativ 100 de cm cu niste frunze lungi iar florile sunt de culoare violet. In varful florilor se afla semintele de susan din care se obtine printr-un proces de presare la rece uleiul pretios de susan. Lichidul ramas are o culoare galbuie si o vascozitate medie iar aroma este una caracteristica. Deasemenea uleiul de susan mai este imbogatit cu un important complex de antioxidanti ce ajuta la regenerarea oricarui tip de piele. http://ulei-de-susan.3x.ro/

Pagina 10 ~ Alte saloane din aceeasi categorie:

Lipici pentru tipsuri pretNail art shopUlei arnicaGeluri de unghii IBD, geluri de unghii Seche, geluri de unghii China GlazeExtract de acmella pretwww.lakitibeauty.roKit unghii acrilManichiura clasicaCreme anticelulitaUlei de caise
Pagina 10

Urmariti-ne pe Facebook