Categorii saloane

Sali de fitnessCabinete stomatologiceSaloane de tratamentCabinete de acupuncturaSaloane de remodelare corporalaSaloane de masajCabinete veterinareCabinete de chirurgie esteticaSaloane de bronzat (solare)Saloane de cosmetica animaleSaloane de cosmetica si coafuraSaloane de tatuaj

Pagina 2 ~ Sali de fitness

Salile de fitness ofera urmatoarele servicii:

bodybuilding, aerobic, tae-bo, autoaparare, step aerobic, pilates-stretching-yoga-gimnastica, aqua gym, aqua fitness, arte marţiale, cardio, gimnastica aerobica, programe pentru acumulare de masa musculara, programe pentru definire sau slabire, karate, culturism, yoga, etc.

In continuare va oferim o lista a salilor de acest tip din Romania:

Pagina 2 ~ Saloane din categoria Sali de fitness

Atlantis Club&Spa

Club privat de sanatate si fitness dedicat misiunii sale de a oferi o gama larga de facilitati pentru petrecerea timpului liber, intr-un ambient relaxant si reconfortant.

http://www.atlantisclub.ro

Tehno Line Design

Comercializeaza echipament sportiv (pentru acasa cat si aparate fitness profesionale), amenajarea spatiilor destinate fitness-ului acasa si acordarea de consultanta persoanelor care vor sa-si contruiasca o sala de de fitness acasa.

http://www.homefitness.ro

National Fitness

În data de 11 octombrie 2006 a avut loc lansarea oficiala a salii National Fitness Center.

http://www.nationalfitness.ro

Hard Body

Culturism, fitness: antrenamente, nutritie, suplimente; peste 1500 de fotografii in galerie (concursuri, vedete, fitness, culturisti); produse de slabit, diete, magazin on-line de suplimente.

http://www.hardbody.ro

Sporty Club

Clubul are in componenta o moderna sala de fitness, zone destinate intretinerii corporale (electro-stimulare), impachetari (ciocolata, paragil, termosudatie), masaj si sauna. La nivelul superior al cladirii se afla barul clubului cu o spatioasa terasa.

http://www.sportyclub.ro

Euro Gym

Sala fitness / culturism, magazin de suplimente nutritive la cele mai bune preturi, totul intr-o locatie moderna, poze si detalii pe siteul nostru.

http://www.eurogym.ro

Oxygen Club

Este locul unde te simti bine si unde ajungi sa arati nemaipomenit! Tot aici lasi in urma si stresul de la serviciu! Salile au aparate nou-noute, ca pentru profesionisti, iar antrenamentele sunt coordonate de un doctorand in fitness si body building, care nu lasa nimic la voia intamplarii

http://www.oxygenclub.ro

Isamar Lady

Isamar este cea mai buna prietena a Dumneavoastra, care va primeste intr-o atmosfera calda cu un personal care va ofera servicii de calitate.Isamar va ofera un sistem de tarifare flexibil si accesibil, astfel sa permita oricarei persoane posibilitatea de a alege atat numarul sedintelor cat si unul sau mai multe servicii.

http://www.isamarlady.ro

Saria Star Club - Bucuresti

Salon de infrumusetare care ofera urmatoarele servicii: cosmetica, manichiura-pedichiura, sala fitness, aerobic, tae bo, masaj anticelulitic, sauna, solar, tenis de masa, etc.

http://www.sariaclub.ro

Life Fitness & Beauty Center

Life Fitness & Beauty Center este locul in care va puteti redescoperi! Unde imaginea dumeavoastra se poate schimba cu ajutorul unor specialisti de exceptie, a unor aparate si produse profesionale de ultima generatie, un loc despre care se poate afirma cu adevarat ca este: "The special corner of your LIFE".

Serviciile de beauty oferite sunt: cosmetica, manichiura, pedichiur

http://www.clublife.ro
Pagina 2
12

Urmariti-ne pe Facebook