Categorii saloane

Sali de fitnessCabinete stomatologiceSaloane de tratamentCabinete de acupuncturaSaloane de remodelare corporalaSaloane de masajCabinete veterinareCabinete de chirurgie esteticaSaloane de bronzat (solare)Saloane de cosmetica animaleSaloane de cosmetica si coafuraSaloane de tatuaj

Sali de fitness

Salile de fitness ofera urmatoarele servicii:

bodybuilding, aerobic, tae-bo, autoaparare, step aerobic, pilates-stretching-yoga-gimnastica, aqua gym, aqua fitness, arte marţiale, cardio, gimnastica aerobica, programe pentru acumulare de masa musculara, programe pentru definire sau slabire, karate, culturism, yoga, etc.

In continuare va oferim o lista a salilor de acest tip din Romania:

Saloane din categoria Sali de fitness

Sala de aerobic, fitness & bodybuilding GENESSE

Vino la sala de aerobic, fitness & bodybuilding GENESSE, intr-o atmosfera prietenoasa, unde te asteptam cu programe pentru acumulare de masa musculara, programe pentru definire sau slabire. Aparatura noua, instructori specializati, suplimente proteice, energizante sau pentru arderea grasimilor si un orar lejer completeaza calitatea serviciilor noastre.

http://www.genesse.ro

Clubul Sportiv Elle's Fitness & Beauty Center

Doresti un trup tip fitness de invidiat? Nu mai sta pe ganduri! Remodeleaza-ti trupul cu ajutorul metodei ELLE'S (programare)

Clubul sportiv Elle's ofera urmatoarele servicii: step aerobic, pilates-stretching-yoga-gimnastica, aqua gym, aqua fitness, dieta, masaj, atestat fitness, antrenor personal fitness & culturism, antrenor aerobic, fitness & culturism.

http://www.bizoo.ro/firma/elles

Sannin SPA Fitness

SANNIN SPA-FITNESS este o sală destinată exclusiv femeilor, la care găsiţi cei mai buni instructori de aerobic, taebo, pilates, arte marţiale. Nu lipsesc solarul , sauna şi nici masajul ! Sala are o suprafaţă de 100 mp, şi este situată la etajele 2 şi 3 din cadrul complexului IRIS din centrul Braşovului, str. Michael Weiss nr. 18

http://www.sannin.ro

SanGym

SanGym va invita sa va petreceti o parte a timpului dvs liber in atmosfera placuta si relaxanta a clubului nostru, acolo unde amabilitatea si profesionalismul personalului, calitatea servicilor oferite, precum si preturile accesibile, fac din acesta o alegere perfecta.

http://www.sangym-bucuresti.ro

Klass Club - Club sportiv Timisoara

Fitness, solar, masaj, reflexoterapie, sauna, kineto-terapie, cosmetica, bar, aerobic.

Vera Med - Club Family

Vera Med Club fitness, infrumusetare, solar, sauna, masaj

Vera Med Club Family centru de sport si infrumusetare situat in Bucuresti zona Dorobanti, sala fitness, cabinete cosmetica, masaj de relaxare si anticelulitic, tratamente corporale, aerobic, solar, sauna, reflexoterapie, kinetoterapie, medic nutritionist

http://www.veramed.ro

Matrix Gym - Sala de Fitness

Sala de fitness, bodybuildyng, aerobic, solar, sauna, masaj.

http://www.matrixgym.ro

Essenza Club

Nu e niciodata prea tarziu sa incepi sa traiesti sanatos. Sala speciala dotata cu aparate de ultima generatie iti sta la dispozitie, iar cu ajutorul instructorilor de fitness poti ajunge in scurt timp la forma maxima.

http://www.essenzaclub.ro

Belle Air Family Club

Este un club pentru intreaga familie... in timp ce parintii fac fitness, aerobic, sauna sau diferite tratamente corporale (masaj anticelulitic si de relaxare,impachetari la cald si la rece), reflexoterapie sau kinetoterapie, copii se pot juca supravegheat si gratuit intr-o sala special amenajata pentru ei, sau pot face balet, dans, karate, gimnastica. Preturile sunt accesibile tuturor.

Larkoti Wellness Grup

Centrul de ingrijire "Larkoti" ofera: sali de fitness, aerobic, zona SPA, coafura, manichiura, pedichiura, cabinete de masaj, sauna, jacuzii, baie (turceasca, japoneza), cabinete namol, cromo-aromoterapie, bazin de inot

http://www.larkoti.ro

Club Fitness "Castel" - Botosani

Club Fitness Castel Botosani - Centru de fitness si intretinere fizica.

Fit Life Club

Forma ta fizica e specialitatea noastra! Actionam asupra tonusului muscular si fizic, intensiv si cu profesionalism.

http://www.fitlifeclub.vcc.ro

Fitness Club

Pentru a-ţi oferi cea mai frumoasă experienţă de sănătate , FITNESS CLUB a dedicat 100 metri pătraţi unor facilităţi unice. Într-un mediu plăcut, ai la dispoziţie o gamă largă de programe, servicii şi echipamente care iţi oferă soluţii complete la nevoile tale de sănătate, antrenament şi

http://www.fitness-club.ro

Class Fitness Club

Unul dintre cele mai bune sali de fitness din Bucuresti ofera: FITNESS, GIMNASTICA,  AEROBICA,  TAE-BO,  MASAJ ANTICELULITIC,  MASAJ DE RELAXARE,  MASAJ REGIONAL .

IDM Club

Fitness-ul poate fi descris ca acea conditie care ne ajuta sa aratam si sa ne simtim bine. Aceasta inseamna sa te poti baza pe corpul tau atunci cand ai nevoie, indiferent de ce faci.

http://www.idmclub.ro

Radu Fitness International

Radu Fitness International este un loc in care muncim si ne bucuram impreuna ca facem ceva bun.

http://www.radufitness.ro

Bamboo Fitness

Bamboo pleaca de la un concept prin care poti obtine deconectare de la stresul zilnic, atat prin exercitii, o nutritie adecvata, dar si o socializare mai puternica.

http://www.bamboo-fitness.com

My Club - Gimnastica fara efort

My Club ofera servicii de infrumusetare si mentinere a siluetei, bazate pe tehnici si aparate moderne; Slender You, Vacushaper si Vibrosaun

http://www.my-club.ro

Super Gym

Cautati o sala de culturism (bodybuilding) sau fitness in Bucuresti? La noi gasiti ce va doriti!

http://www.supergym.ro

Get Fit Gym

GetFit Gym este o sala destinata exclusiv femeilor, la care gasesti cei mai buni instructori din Bucuresti pe aerobic, taebo, pilates, yoga.

http://www.getfit.ro

Coco's Gym

Comparativ cu alte sporturi, fitness-ul prezinta avantajul exersarii fiecarei grupe musculare in parte.

http://www.cocogym.ro

Saria Star Club - Sala fitness

Saria Star Club ambianta placuta si relaxanta, salon infrumusetare, cabinete cosmetica, manichiura, sala fitness, aerobic, tae bo, masaj anticelulitic …

http://www.sariaclub.ro

World Champions Club - Sala de fitness, Sauna, Masaj

Sala de fitness, Sauna, Masaj, Aerobic, Bazin de recuperare. Clubul nostru dispune de antrenori personali. Ne situam langa bazinul de inot Floreasca.

http://www.worldchampionsclub.ro

Afisos Fitness Club

Pentru orice femeie, propriul corp este o lume aparte, unică, o sursă minunată de senzaţii, cunoştinţe, descoperiri, călătorii liniştite, o oază personală pe care numai ea însăşi o cunoaşte, şi la care numai ea are acces în mod intim şi profund. Dacă unui număr de o sută

http://www.afisos.ro

Club R12

Sala care ofera ore de fitness, aerobic, masaj, electrostimulare, impachetari si alte metode de intretinere corporala.

http://www.clubr12.uv.ro
Pagina 1
12

Urmariti-ne pe Facebook