Categorii saloane

Sali de fitnessCabinete stomatologiceSaloane de tratamentCabinete de acupuncturaSaloane de remodelare corporalaSaloane de masajCabinete veterinareCabinete de chirurgie esteticaSaloane de bronzat (solare)Saloane de cosmetica animaleSaloane de cosmetica si coafuraSaloane de tatuaj

Saloane de bronzat (solare)

Solarele sau saloanele de bronzat ofera urmatoarele servicii:

solar , electrostimulare, impachetari parafango, bronzare artificiala, bronzare cu ultraviolete, etc.

In continuare va oferim o lista a saloanelor de acest tip din Romania:

Saloane din categoria Saloane de bronzat (solare)

Salon Impuls

Servicii oferite: Solar , Electrostimulare, Impachetari parafango

Sunrise

Servicii oferite: solar 1,3 lei / minut

Rany-Sunshine

Servicii oferite: ultima generatie de aparate pentru bronzare orizontal si vertical intr-un ambient deosebit, manichiura si pedichiura.

Angelic Studio

Servicii oferite: solar vertical ALISUN TURBO (tuburi noi) 0,9 lei/ min., epilare definitiva – ultima tehnologie LHE ( Lumina – Caldura – Energie), coafor, cosmetica, manichiura & pedichiura, masaj, extensii gene fir cu fir, extensii de par.

Baby Sun

Acum, poti face ca soarele sa rasara cit de des doresti. Te asteptam in studioul nostru de bronzat deschis recent pentru a incerca aparatele profesionale TURBO POWER 500 XXL, orizontal si vertical. Aparatele sunt dotate cu Aqua-fresh, Aroma-therapy, Climatronic, Turbo Pwer, 3D Sound ce fac sedinta de bronzare placuta si relaxanta. Garantam calitatea bronzului utilizand si cremele profesionale de b

Studio de bronzat

In studioul nostru va asteapta modele performante de aparate de bronzat orizontale si verticale dotate cu aer conditionat, climatizator, turbo power si lampi noi, produse de liderul mondial in tehnica de bronzare "ERGOLINE",Germania. In plus, va oferim si cele mai bune cosmetice profesionale de bronzat. Asteptam vizita dumneavoastra in salonul nostru de bronzare!

Salon Ergoline

Pentru un bronz perfect, in studioul nostru va asteapta 3 aparate profesionale de bronzat ERGOLINE dotate cu aroma-therapy, aer conditionat si TURBO POWER si LAMPI NOI, si cele mai bune produse cosmetice pentru bronzat, ce fac ca sedinta dumneavoastra de bronzat sa fie mai placuta si mai relaxanta.

Salon Sysmed

Importator exclusiv pentru gamele activatoare pentru solar Fiji Blend (SUA) si Performance Brands (SUA).

http://www.cosmetice-naturale.ro

Ana Maria Beauty Center

Bronzarea la aparate de ultima generatie in conditii de siguranta si igiena maxima Produse profesioniste pentru bronzare Australian Gold Consultanta oferita de cadre medicale specializate

http://www.salon-de-bronzat.ro

Beauty Solar

Pentru un bronz impecabil, in salonul nostru va asteapta 3 aparate profesionale de bronzat Ergoline, dotate cu Aqua-fresh, Aroma-therapy, Climatronic, Turrbo Pwer, 3D Sound ce fac sedinta de bronzare placuta si relaxanta.

Fensy Salon

Servicii oferite: solar, manichiura, unghii false, pedichiura, coafor, extensii par, cosmetica, gene false, frizerie

Sambala

Nu ramane captiva intr-o imagine care nu te mai satisface, ci vino intr-un taram al relaxarii care te va conduce pe drumul regasirii feminitatii si al echilibrului tau.

http://www.shambala.ro

Solarium-Soli Mar S.R.L

Salon de infrumusetare, solar, cosmetica, tratamente cosmetice.

Sunkiss Solarium

Sunkiss solarium beneficiaza de cele mai bune echipamente de bronzare. Orice aparat ai alege, vei avea parte de o experienta relaxanta si un rezultat excelent.

http://www.sunkiss.ro

Top Sun Solar

Top Sun Solar va ofera servicii profesionale de bronzare la cele mai avantajoase preturi.

Voglia Di Sole

Salon de frumuseţe: cabinet medical, cosmetică, masaj, saună, solar, coafor, manichiură - pedichiură.

Miko Beauty Center

"Miko Beauty Center" si "Miko Palace" introduc un concept nou in domeniul infrumusetarii: toate serviciile "beauty" si "body" intr-un singur loc, ambianta si stil; serviciile oferite: coafura (extensii de par, tratamente L'Oreal-Kerastase), cosmetica (examinare computerizata, produse Matis - Franta), machiaj, manichiura si pedichiura (NAIL DESIGN), "bod

http://www.mikobeauty.ro

Princesse

Tratamente faciale, tratamente pentru slabire, tatuaje temporare, solar, pictura pe unghii, montaj unghii false, manichiura, pedichiura, masaj, epilare, frizerie, coafura.

Magic Care

Servicii: electrostimulare, termosauna, drenaj limfatic, lifting sani, lifting facial si solar.

http://www.magic-care.ro

Ergoline

Marca Ergoline este originara din Germania si de ani de zile se bucura de recunoastere si apreciere.

La Ergoline Romania avem conditii profesionale de bronzare, deasemena oferim produse cosmetice Ergoline de cea mai buna calitate.

http://www.ergolineromania.ro

Coka Club

Coka Salon face parte din una din cele ma prestigioase retele de franciza din Italia, cu peste 50 de centre deschise pe teritoriul Italiei. Marca este detinuta de Whitesun Italia, care este inca din anii '80, unul dintre pionierii dezvoltarii tehnologiei de bronzare artificiala.

http://www.cokaclub.ro

Salon Zattara

Oferim servicii ca: solar, manichiura, pedichiura.

Sun Studio

Producator de solarii pt. bronzare cu ultraviolete. Salon de bronzare cu ultraviolete.

Studio Aphrodite

Daca vorbim de relaxare, atunci vorbim de Studio Aphrodite, pentru ca noi am fost primii din Zalau care am introdus infrasauna, aparatura ideala pentru relaxare, scaderea greutatii, detoxifiere intr-o atmosfera ambientala.

Oferim ca servicii: infrasauna, solar.

http://www.studioaphrodite.ro

Solarium-Sem's Sunnyland

Salonul Solarium-Sem's Sunnyland va ofera servicii de solar in conditii optime: aer conditionat si aparate performante.

http://www.solarium.rx.ro
Pagina 1
12

Urmariti-ne pe Facebook