Categorii saloane

Sali de fitnessCabinete stomatologiceSaloane de tratamentCabinete de acupuncturaSaloane de remodelare corporalaSaloane de masajCabinete veterinareCabinete de chirurgie esteticaSaloane de bronzat (solare)Saloane de cosmetica animaleSaloane de cosmetica si coafuraSaloane de tatuaj

Saloane de masaj

Saloanele de masaj ofera urmatoarele servicii:

masaj anticelulitic, relaxare, masaj reflexogen, masaj de intretinere, masaj limfatic, masaj terapeutic, masaj recuperator, masajul sugarului, masajul gravidei, kinetoterapie, fizioterapie, reflexoterapie, gimnastica medicala, gimnastica gravide, masaj chinezesc tuina, masaj shiatsu, cursuri de calificare masaj, terapii si consultatii inforenergetice, terapie cu biotron, lotus terapie, masaj facial, masajul glandei, recuperare medicala, balneo-fizio-terapie, etc.

In continuare va oferim o lista a saloanelor de acest tip din Romania:+

Saloane din categoria Saloane de masaj

FIZIOKINETIC CENTER FORUM

NOU: TRATAMENTUL PROFESIONAL UCW ESTE UN TRATAMENT UNIC CE GARANTEAZA O SCADERE DE CEL PUTIN 15 CENTRIMETRI IN DOAR 2 ORE DE TRATAMENT.

Salon masaj la domiciliu,masaj la birou, masaj la hotel

Masajul, in contextul social-economic al zilelor noastre devine, tot mai acut, un mijloc de refacere si relaxare. De ce refacere? - pentru ca nu prea mai avem timp sa "crestem "... De ce relaxare? - pentru ca nu putem fara....

http://www.masajladomiciliu.net

Salon Ioana

Servicii oferite: masaj anticelulitic, relaxare

Centrul de Sanatate "Sf.Iosif"

Servicii oferite: masaj reflexogen, masaj de intretinere, masaj anticelulitic, masaj limfatic, masaj terapeutic, masaj recuperator

Dr.Nasoku

In cadrul cabinetului nostru, sedintele de masaj (de relaxare, anticelulitic, terapeutic, etc) se desfasoara, atunci cand este cazul, sub supraveghere medicala. De asemenea, se induce prin manevrele utilizate atat o stare de bine "fizic" dar si "psihic", in asa fel incat, in timpul sedintei de masaj, pacientul sa uite de eventualele probleme pe care le are (pentru aceasta

Akinetomedica

Cabinetul medical Akinetomedica va ofera servicii de masaj: masajul sugarului, masajul gravidei, masaj anticelulitic si de relaxare, kinetoterapie, fizioterapie, reflexoterapie, gimnastica medicala, gimnastica gravide.

http://www.kinetomedica.ro

Beauty Address

Beauty Address este un centru complex de estetica, slabire si remodelare corporala, unde puteti opta pentru diverse servicii ce includ coafura, cosmetica, manichiura si pedichiura, slabire, sanatate si infrumusetare.

http://www.beautyaddress.ro

Jolie Dame

Servicii oferite: masaj, remodelare corporala, coafor, manichiura/pedichiura, cosmetica.

http://www.joliedame.ro

Salon Miri

Servicii oferite: masaj anticelulitic, masaj de relaxare, impachetari, electrostimulare

http://www.salon-miri.go.ro

Salon Luisa Terapy

Oferim servicii de relaxare, anticelulitic, presopunctura, reflexoterapie intr-o atmosfera intima si placuta.Va asteptam cu drag si cu siguranta veti reveni.

PIQ Clinic

Servicii integrate de acupunctura, fitoterapie, masaj de relaxare si intretinere, masaj chinezesc tuina, masaj shiatsu -poate fi in egala masura un masaj tonifiant sau relaxant, placut, cu deosebit rasunet in organism. Favorizeaza echilibrarea emotionala si o mai buna rezistenta la stres , in conceptia traditional-orientala, echilibrul emotional fiind produsul echilibrului energetic al organelor i

http://www.piqclinic.ro

Naturist Med

Servicii oferite: scoala de masaj, scoala de reflexoterapie, scoala masaj anticelulitic, scoala masaj terapeutic.

http://www.cursuridemasaj.ro

Body Secrets

Serviciile pe care le oferim sunt: masaj, reflexoterapie, drenaj limfatic, remodelare corporala (electrostimulare, impachetari, ultrasunete, vibratii oscilante), aromaterapie.

http://www.bodysecrets.ro

Bonsai Med

Sanatatea unui om se ingrijeste zi de zi, acordandu-i timp suficient si respect pe masura. La fel ca ingrijirea unui BONSAI. Ani de zile il hranim, il udam, ii dirijam cresterea si ii vorbim transmitandu-i sentimentele noastre pozitive. Apare la un moment dat insa o perioada aglomerata in care il neglijam, uitam sa il udam, nu ii mai vorbim si, iata, prietenul nostru, bonsaiul, incepe sa sufere, s

http://www.bonsaimed.ro

Crown Beauty

Salon de intretinere si infrumusetare, electrostimulare, masaj, reflexoterapie, termosauna

http://www.crownbeauty.ro

Masaj acasa - Bucuresti

Realizeaza la domiciliul clentului masaj de relaxare, masaj anticelulitic si masaj terapeutic.

http://www.masajacasa.ro

Everyday Beauty

Cauti relaxarea dupa o perioada lunga de stres intens? Vrei sa-ti regasesti echilibrul si sa obtii echilibrul intre actiune si relaxare?

Noi avem solutia: masaje si tratamente faciale, masaje si tratamente corporale, masaj reflexogen, terapie cu biotron, lotus terapie.

http://www.everydaybeauty.ro

Desiree

Desiree este un centru de slabire si intretinere corporala, care ofera urmatoarele servicii: masaj, reflexoterapie, termosauna, tunel infrarosii, impachetari cu ciocolata, parargil sau fango.

http://www.desiree.ro

Centrul de sanatate Reflexo Life

Masaj general de relaxare, anticelulitic, terapeutic, drenaj limfatic, electrostimulare, reflexoterapie, aromoterapie, meloterapie.

http://www.reflexolife.ro

Cella Center

Cella Center este primul institut din Romania care ofera o abordare integrata a problemelor de cosmetica si medicina estetica.

Ofera urmatoarele servicii pentru intretinerea frumusetii corporale: sauna medicala, masaj, impachetari cu alge marine, peeling, electroterapie, fiziokinetoterapie, cat si consultatii in nutritie, dermatologie.

http://www.cella.ro

Casa de sanatate Dragomir

Cu noi devii mai frumoasa si mai sanatoasa! Iti oferim masaj de relaxare, masaj anticelulitic, impachetari cu parargil sau alge pentru slabit, tratamente tonifiere sani, remodelare corporala, reflexoterapie, gimnastica medicala si de intretinere

http://www.casadesanatate.ro, www.scoalademasaj.ro

Kinetomedica

Masaj de intretinere si relaxare, anticelulitic, masaj facial, masajul glandei, reflexoterapie, presopunctura, aromoterapie (cromoterapie si meloterapie-gratuit), gimnastica de intretinere copii si adulti, gimnastica medicala, fizioterapie, tehnici de relaxare si refacere.

http://www.kinetomedica.ro

Cabinet Masaj si Reflexoterapie Sibiu

Cabinet de masaj si reflexoterapie situat in Sibiu, va ofera la un nivel profesional o gama completa de servicii de profil ce includ: masaj si reflexoterapie, masaj terapeutic - recuperare medicala, masaj anticelulitic, cursuri specializare.

http://www.masaj-sibiu.ro

Top Masaj

Ofera servicii profesioniste de masaj la domiciliul sau biroul clientului, cu asistenti medicali de balneo-fizio-terapie.

http://www.topmasaj.ro

Cabinet medical Acu-Clinique

Acu-Clinique este o clinica moderna, bazata pe terapii naturiste. Tratamentele noastre ajuta la revigorarea organismului si relaxare, stimuleaza circulatia, ard caloriile si remodeleaza corpul producand scaderea in greutate.

http://www.acu-clinique.ro
Pagina 1
12

Urmariti-ne pe Facebook