Categorii saloane

Sali de fitnessCabinete stomatologiceSaloane de tratamentCabinete de acupuncturaSaloane de remodelare corporalaSaloane de masajCabinete veterinareCabinete de chirurgie esteticaSaloane de bronzat (solare)Saloane de cosmetica animaleSaloane de cosmetica si coafuraSaloane de tatuaj

Cabinete veterinare

Cabinetele veterinare ofera urmatoarele servicii:

chirurgie, stomatologie, dermatologie, analize de laborator, spitalizare, vaccinari , ecografii , deparazitari , tratamente , analize , detartrare , cosmetica , frizerie , pasapoarte , implant microcip, urgente veterinare, ingrijirea si toaletarea animalelor, analize urina si hematologie, terapie laser, etc.

In continuare va oferim o lista a cabinetelor de acest tip din Romania:

Saloane din categoria Cabinete veterinare

SIPVET

Servicii medicale veterinare. Clinica veterinara, pet shop si farmacie. Consultatii de specialitate, chirurgie, stomatologie, dermatologie, analize de laborator...

Spitalul Veterinar SALVANIM

Site-ul spitalului de medicina veterinara Salvanim Iasi, oferta completa de servicii medicale veterinare si conexe .

http://www.salvanim.ro

CLINICA VETERINARA VET HELP "DACIA"

Site de medicina veterinara adresat atat medicilor cat si posesorilor de animale de companie. Chirurgie, spitalizare, stomatologie, frizerie si cosmetica, rase, expozitii...

http://www.vethelp.ro/

MULTIVET

Multivet, cabinet veterinar, a fost înfiintat în luna februarie 2004 la initiativa unui grup de medici veterinari competenti. Înca de la înfiintare am oferit servicii medical-veterinare si de cosmetica animala de calitate. De asemenea, oferim singurul serviciu non-stop de urgente veterinare din Cluj-Napoca.

http://www.multivet.ro

PALATUL DOGILOR

Salon de cosmetica si frizerie canina: tuns, spalat, trimat, piptanat, descalcit, curatat urechi, taiat unghii, vidat glande, toaletare pentru concursuri.

SALON "MY DOG" BUCURESTI

Frizerie pentru caini, spalat, tuns, trimat, taiat unghii, programari telefonice la cererea clientului, preturi avantajoase.

CABINET ADIPET

Consultatii, tratamente, vaccinari si deparatizari, tusori si toaletari canine si feline.

Daisy Vet - cabinet veterinar

Salon de cosmetica si frizerie canina si felina. Tunsori pentru concursuri cat si standard. Produse si accesorii de ultima generatie pentru ingrijirea si toaletarea animalelor. Echipa profesionista cu experienta de 5 ani in domeniu.

http://www.daisy-vet.ro

CABINET VETERINAR BERNIE

Consultatii, tratamente, chirurgie, analize laborator, cosmetica canina, punct faramaceutic, hrana si accesorii pentru animale.

CABINET VETERINAR CRIVET

Consultatii, tratamente, vaccinari, analize urina si hematologie, deparazitari, chirurgie, ecografie, terapie laser, cosmetica canina, hrana si accesorii pentru animale de companie.

http://www.crivet.ro

CABINET VETERINAR BIOS 2000

Consultatii si tratamente pentru animale de companie; chirurgie, analize de laborator, farmacie veterinara, pet shop (hrana, diete, accesorii pentru animale si pasari), cosmetica si frizerie canina-felina.

CABINET VETERINAR BIOS 2000

Consultatii si tratamente pentru animale de companie; chirurgie, analize de laborator, farmacie veterinara, pet shop (hrana, diete, accesorii pentru animale si pasari), cosmetica si frizerie canina-felina.

Urmariti-ne pe Facebook