Categorii saloane

Sali de fitnessCabinete stomatologiceSaloane de tratamentCabinete de acupuncturaSaloane de remodelare corporalaSaloane de masajCabinete veterinareCabinete de chirurgie esteticaSaloane de bronzat (solare)Saloane de cosmetica animaleSaloane de cosmetica si coafuraSaloane de tatuaj

Pagina 4 ~ Day Spa

Electrostimulare, termosauna, masaj, reflexoterapie, tratament soc slabire, vinoterapie.

Incepand cu 1 noiembrie, BodyShape Decebal - franciza BodyShape - devine Day Spa - centru de slabire si modelare corporala independent. Avem o experienta in tratamente corporale de slabire, anticelulita, de modelare si fermitate de un an de zile, la care adaugam experienta individuala a echipei noastre de profesionisti. Acestia sunt specialisti cu pregatire in domeniul medicinei, fapt ce contribuie enorm la succesul fiecarui tratament efectuat in salonul nostru. In acest an am masurat timpul in rezultate, nu in ore sau zile. Fiecare zambet al fiecarei cliente, fiecare centimetru si kilogram pierdute ne-au umplut sufletele de bucurie.

Adresa:

Bd. Decebal, Nr. 14, Bl. S6, Sc. 3, Et. 2, Ap. 50, Sector 3, Bucuresti (vis-a-vis de BCR Decebal, deasupra magazinului Outwear)

Telefoane:

021.326.31.83; 0723.754.227

Program:

Luni - Vineri: 08:00 - 21:00; Sambata: 08:00 - 15:00; Duminica: inchis http://www.dayspa.ro

Pagina 4 ~ Alte saloane din aceeasi categorie:

Clinica EstetAesthetic LineKeiko SlimspaNew Skin Beauty CenterIsamar LadyEspace BeauteCrisandra Beauty CenterHera BodycareClinica MedestetCentrul Medical NordesteticaSalon SouplesseBeauty ZoneLady ButterflyTonique SalonSublime LinePink SlimBody Shape - BucurestiSalon Bellissima - BucurestiDay SpaBetty Blue - Centrul tau de Slabire!
Pagina 4

Urmariti-ne pe Facebook