Categorii saloane

Sali de fitnessCabinete stomatologiceSaloane de tratamentCabinete de acupuncturaSaloane de remodelare corporalaSaloane de masajCabinete veterinareCabinete de chirurgie esteticaSaloane de bronzat (solare)Saloane de cosmetica animaleSaloane de cosmetica si coafuraSaloane de tatuaj

Pagina 4 ~ Pink Slim

Te invitam intr-un cadru intim si placut, unde vei beneficia  de servicii de calitate, tratamente personalizate, consiliere gratuita si surprize... placute. Indrazneste!  nu vei regreta  nici o clipa si vei uita de grijile cotidiene.

Ai probleme cu surplusul de greutate, cu celulita, cu vergeturile si nu ai timp sa mergi la sala ?! Noi, putem fi solutia pentru tine. Vino la “ Pink Slim “ si te vom ajuta sa ai grija de corpul tau si sa-ti remodelezi silueta intr-un timp scurt. Te vei simti minunat cand vei vedea rezultatele si vei fi multumita de cum arati.

Adresa:

Calea Floreasca, Nr. 114, Bl. 3/2, Sc. B, Ap. 15, Interfon 15, Sector 1, Bucuresti

Telefoane:

021.231.19.72; 0722.811.663; 0724.103.027

Program:

Luni - Vineri: 08:00 - 20:30; Sambata: 09:00 - 16:00; Duminica: la cererea clientelor, pogramarile se fac cu o zi inainte http://www.pinkslim.ro

Pagina 4 ~ Alte saloane din aceeasi categorie:

Clinica EstetAesthetic LineKeiko SlimspaNew Skin Beauty CenterIsamar LadyEspace BeauteCrisandra Beauty CenterHera BodycareClinica MedestetCentrul Medical NordesteticaSalon SouplesseBeauty ZoneLady ButterflyTonique SalonSublime LinePink SlimBody Shape - BucurestiSalon Bellissima - BucurestiDay SpaBetty Blue - Centrul tau de Slabire!
Pagina 4

Urmariti-ne pe Facebook