Categorii saloane

Sali de fitnessCabinete stomatologiceSaloane de tratamentCabinete de acupuncturaSaloane de remodelare corporalaSaloane de masajCabinete veterinareCabinete de chirurgie esteticaSaloane de bronzat (solare)Saloane de cosmetica animaleSaloane de cosmetica si coafuraSaloane de tatuaj

Pagina 12 ~ Belle Marie Salon

Cautati un loc linistit unde intr-un cadru relaxant sa beneficiati de servicii de coafura, frizerie, cosmetica, masaj, manichiura sau pedichiura, ori, de ce nu, tatuaje artistice?
Toate aceste servicii le gasiti la salonul Belle Marie, fiind asigurate de un personal calificat.
Clientii nostri primesc efectul binefacator oferit prin serviciile noastre.
Ceea ce caracterizeaza personalul salonului Belle Marie, este acel plus de disponibilitate, ascultare, bunavointa, atitudinea pozitiva, afectiunea si nu in ultimul rand delicatetea, care nu sunt specificate in nici un cod deontologic al nici unei profesiuni.

Serviciile oferite de salonul nostru indeplinesc acest deziderat.
Va invitam intr-o ambianta intima, placuta, primitoare sa beneficiati de un moment de relaxare, bucurandu-va de serviciile noastre, sau doar sa treceti la o ceasca de cafea, asa, ca intre prieteni!

Adresa:

Bd. Banu Manta, Nr. 27, Sc. A, Ap. 3, Interfon 03, Sector 1 , Bucuresti

Telefoane:

021.223.00.78

Program:

Luni - Vineri: 08:00 - 21:00; Sambata: 08:00 - 18:00

Pagina 12 ~ Alte saloane din aceeasi categorie:

Lady Ann ProdartIgiena-Unitatea Nr. 60Elis Beauty CenterExquisite Beauty StudioAngel Beauty CenterFoarfeca de AurEssa S.R.LCrazy StudioCoafor Szabo ErikaCoafor Grec IuliaMary Dream StyleSalon Du PrintempsIgiena-Unitatea Nr. 123-124Igiena-Unitatea Nr. 122Igiena-Unitatea Nr. 118Igiena-Unitatea Nr. 117Igiena-Unitatea Nr. 115Igiena-Unitatea Nr. 112Igiena-Unitatea Nr. 110Igiena-Unitatea Nr. 109
Pagina 12

Urmariti-ne pe Facebook