Categorii saloane

Sali de fitnessCabinete stomatologiceSaloane de tratamentCabinete de acupuncturaSaloane de remodelare corporalaSaloane de masajCabinete veterinareCabinete de chirurgie esteticaSaloane de bronzat (solare)Saloane de cosmetica animaleSaloane de cosmetica si coafuraSaloane de tatuaj

Pagina 13 ~ Belle Marie Salon

Cautati un loc linistit unde intr-un cadru relaxant sa beneficiati de servicii de coafura, frizerie, cosmetica, masaj, manichiura sau pedichiura, ori, de ce nu, tatuaje artistice?
Toate aceste servicii le gasiti la salonul Belle Marie, fiind asigurate de un personal calificat.
Clientii nostri primesc efectul binefacator oferit prin serviciile noastre.
Ceea ce caracterizeaza personalul salonului Belle Marie, este acel plus de disponibilitate, ascultare, bunavointa, atitudinea pozitiva, afectiunea si nu in ultimul rand delicatetea, care nu sunt specificate in nici un cod deontologic al nici unei profesiuni.

Serviciile oferite de salonul nostru indeplinesc acest deziderat.
Va invitam intr-o ambianta intima, placuta, primitoare sa beneficiati de un moment de relaxare, bucurandu-va de serviciile noastre, sau doar sa treceti la o ceasca de cafea, asa, ca intre prieteni!

Adresa:

Bd. Banu Manta, Nr. 27, Sc. A, Ap. 3, Interfon 03, Sector 1 , Bucuresti

Telefoane:

021.223.00.78

Program:

Luni - Vineri: 08:00 - 21:00; Sambata: 08:00 - 18:00

Pagina 13 ~ Alte saloane din aceeasi categorie:

Igiena-Unitatea Nr. 108Igiena-Unitatea Nr. 102Flor SalonEgoist SalonACS StyleMoss & CimanoMaster Hair StudioCreative Hair SalonCapriceLand - Salon infrumusetareCiufolici - BucurestiPakua SalonBlue Spa - Studio de InfrumusetareHappy Style IoanaGabrielle Hair StudioElla - Beauty SalonEl Studio StyleClub EssenzaCarita Salon & SpaBeauty Salon Ellia's CorAll Beauty Line
Pagina 13

Urmariti-ne pe Facebook